Gabah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pangolahan Gabah: éjaan, replaced: dipunginaaken → dipun-ginakaken, sacara → kanthi
(éjaan, replaced: khusus → mirunggan, Pranala jawi → Pranala njawi)
(→‎Pangolahan Gabah: éjaan, replaced: dipunginaaken → dipun-ginakaken, sacara → kanthi)
* Beras, kanthi digiling.
* Gabah kanggé komoditas perdhagangan.
* Winih pari, gabah ingkang saé saged dipunginaakendipun-ginakaken kanggé winih pari lan ditandur malih.
Sadèrèngipun dipunolah, gabah kedah dipunpépéni ngantos garing.
 
Mépéni gabah sacarakanthi tradhisional ing képang:
<gallery>
Gambar:NjèrèngGabah.jpg
352.737

besutan

Menu navigasi