Rambutan: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis: éjaan, replaced: genus → génus, nilai → aji
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., genus → génus)
(→‎Jinis: éjaan, replaced: genus → génus, nilai → aji)
 
== Jinis ==
Saka panalitén lan ''survey'' tinemu ana [[22]] jinis rambutan.<ref name="internet1"/> Asalé ana sing saka ''galur'' murni lan ana uga kang asil okulasi utawa nggabungaké saka rong jinis galur kang béda.<ref name="internet1"/> Ciri-ciri kang mbedakaké saben jinis rambutan bisa didelok saka sifaté [[woh]] rambutan.<ref name="internet1"/> Sifat woh rambutan bisa didelok saka [[daging]] woh rambutan, akèh sithiké [[banyu]] ing woh rambutan, bentuk, werna [[kulit]], lan dawané [[rambut]] rambutan.<ref name="internet1"/> Ana [[''varietas'']] rambutan kang paling disénéngi lan nilaiaji [[''ekonomis'']] kang rélatif dhuwur.<ref name="internet1"/>
== Rambutan Rapiah ==
Rambutan [[rapiah]] wohé ora patia akèh nanging buah iki mutuné apik, kulit wohé rupané [[ijo]]-[[kuning]]-[[abang]] ora rata.<ref name="internet1"/> Rambutan rapiah rambuté arang-arang.<ref name="internet1"/> Daging woh rambutan rasané [[legi]], [[kenyal]], lan [[ngelotok]].<ref name="internet1"/> Daging wohé uga kandel lan bisa tahan nganti [[6]] [[dina]] sawisé dipetik.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan

Menu navigasi