Républik Cina: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., Motto → Sesanti, paling gedhé → gedhé dhéwé, sacara → kanthi
(→‎top: éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn (2), digunakaké kanggo → kanggo (2), Daftar → Pratélan (4), China → Cina (14), biasané → biyasané (2))
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., Motto → Sesanti, paling gedhé → gedhé dhéwé, sacara → kanthi)
:''Taiwan mangalih ing kaca iki. Jeneng resmi nagara iki iku '''Républik Cina'''. '''Taiwan''' sajatiné sawijing kawasan ing nagara iki, nanging tembung iki kerep kanggo ngrujuk nagara iki sacarakanthi kabèh. '''Taiwan''' uga jeneng sawijining pulo, mangga mirsani artikel pulo [[Formosa]].''
 
-
|}
|-
|align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"|<small>''[[MottoSesanti]]: Ora ana''</small>
|-
|align=center colspan=2|[[Gambar:Locator map of the ROC Taiwan.svg|150px|peta_Taiwan.png]]
|| '''[[Kutha krajan]]''' || [[Taipei]] (台北)<sup>1</sup>
|-
|| '''Kutha paling gedhé dhéwé''' || [[New Taipei]]
|-
|| '''[[Presidhen Républik Cina|Présidhèn]]''' || [[Tsai Ing-wen]]
|| '''[[Lagu kabangsan]]''' || [[Telung Prinsip Rakyat]]<br />(三民主義)
|-
|| '''[[TLD]]''' || .tw
|-
|| '''[[Kodhe nagara]]''' || +886
352.737

besutan

Menu navigasi