San Marino: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2)
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, dunia → donya, Senajan → Sanajan)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2))
|footnotes=
}}
'''Républik San Marino''' ya iku [[nagara]] paling cilik ing donya lan dikubengi déning [[Italia]], ing sisih lor wewatesan karo [[propinsiprovinsi]] [[Rimini]], laladan [[Emilia-Romagna]] lan ing sisih kidul propinsiprovinsi [[Pesaro]] lan [[Urbino]], laladan [[Marche]].
Républik San Marino minangka [[republik]] paling tuwa ing donya kang isih ana, kang diwangun ing taun [[301]] déning [[Santo Marinus]] (utawa San Marino sajeroning [[basa Italia]]). Sanajan San Marino sawijining [[nagara]] mardika nanging isih gumantung marang nagara [[Italia]] kang ngubengi wewengkoné.
 
352.737

besutan

Menu navigasi