Kendhang: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé
(éjaan, replaced: Mei → Mèi, sabagéyan → sapérangan (3))
(→‎Jinis: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
 
== Jinis ==
Ana 4 jinis kendhang sing umum dienggo ing gamelan ya iku: (urutan saka sing paling gedhé dhéwé ukurané)
* [[Kendhang gendhing]] utawa [[kendhang ageng]], nduwé nadha swara paling cendhèk
* [[Kendhang wayangan]]
350.349

besutan

Menu navigasi