Pendhidhikan anak usia dini: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pendhidhikan anak usia dini''' (PAUD) iku jenjang pendhidhikan sadurungé jenjang [[pendhidhikan dhasar]] sing arupa upaya [[pembinaan]] marang [[anak]] wiwit lair nganti umur enem taun liwat pawèwèh [[rangsangan pendhidhikan]] kanggo mbantu tuwuh kembangé [[jasmani]] lan [[rohani]] supaya anak nduwèniduwé kasiapan mlebu pendhidhikan sabanjuré ing jalur formal, nonformal, utawa informal. Pendhidhikan iki katujokake kanggo [[Anak Usia Dini]].
 
Ruang Lingkup Pendhidhikan Anak Usia Dini:
352.737

besutan

Menu navigasi