Normandia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Geografi → Géografi
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
(→‎top: éjaan, replaced: Geografi → Géografi)
[[Gambar:Normandy map.png|thumb|200px|Peta Normandia]]
'''Normandia''' iku sawijining wewengkon [[Geografi|géografisgéografi]]s ing [[Prancis]] pérangan lor sing wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. Pérangan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara pérangan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
Normandia dipanggoni déning 3,2 yuta wong kanthi kapadhetan 107 jiwa per [[Kilometer|km]]², ing sangisoré kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145. Kutha-kutha mliginé ya iku [[Rouen]], [[Le Havre]], [[Caen]], lan [[Cherbourg-Octeville]].
352.737

besutan

Menu navigasi