Kraljevo: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi
(→‎Kutha kembar: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi)
[[Gambar:Serbia Čačak.png|thumb|Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.]]
'''Kraljevo''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: ''Краљево'') iku sawijining kutha lan kuthamadya ing [[Serbia]] sisih kulon. Wewengkon kuthamadya nduwèniduwé padunungsing ndunungi 121.707 jiwa ([[2002]]) lan wewengkon kutha 82.846 jiwa (2002). Wewengkon kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.
 
Kutha inki dadi kutha krajan administratif [[Dhistrik Raška]]. Kraljevo dumunung ing gisiking [[Kali Ibar]].
352.737

besutan

Menu navigasi