Gouda: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Latar wuri: éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi, iku saka 12 provinsi Walanda lan sing cacahé → iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, kilometer → kilomèter, mengkono → mangkono, persegi → pasagi, Propinsi → Provinsi (4), propinsi → provinsi (4))
(→‎Latar wuri: éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi, iku saka 12 provinsi Walanda lan sing cacahé → iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé)
 
== Latar wuri ==
Provinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku sakaprovinsi 12 provinsiing Walanda lankanthi cacahé sing cacahé padunungéndunungi gedhé dhéwé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
348.872

besutan

Menu navigasi