Menyang kontèn

Provinsi Subkarpathia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (5), Padunungé → Sing ndunungi
(Polen using AWB)
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (5), Padunungé → Sing ndunungi)
|}
 
'''PropinsiProvinsi Subkarpathia''' ([[basa Polen|Polen]] ''województwo podkarpackie'') iku propinsi utawa ka-woiwoda-n ing [[Polen]]. PropinsiProvinsi iki kutha krajané [[Rzeszów]]. PadunungéSing ndunungi cacahé ana 2.098.000 jiwa.
 
==Sajarah==
PropinsiProvinsi iki diadegaké ing taun [[1999]].
 
{{PropinsiProvinsi ing Polen}}
 
[[Kategori:PropinsiProvinsi ing Polen]]
352.737

besutan