Gendéra Grenada: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké, Februari → Fèbruari
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké, Februari → Fèbruari)
}}
 
'''Gendéra [[Grenada]]''' disarujuki ing mangsa kamardhikan kang dimenangake ing [[Britania Raya]], ing tanggal [[7 FebruariFèbruari]] [[1974]]. Kaenam bintang kang ana ing [[garis]] kanthi werna [[abang]] dilambangake kanthi arti [[paroki ing Grenada|kaenam paroki ing nagara Drenada]], lan wujud bintang kang anan ing tengah saha diubengi werna [[abang]] kang utama tumuju ing ibu [[kutha]] [[Saint George's, Grenada|Saint George's]]. Simbol kang ana ya iku [[wiji]] [[pala]], didadekakedidadèkaké pralambang salah sijiné asil pokok ing tlatah Grenada (Grenada misuwur kanthi jeneng "Pulo Rempah".)Gabungan werna abang, emas, lan ijo, kang ana ing gendéra ya iku [[werna pan-Afrika]].Gendéra kang dirancang déning panjenengané Anthony C. George kang asalé saka Soubise tlatah [[Paroki Saint Andrew, Grenada|Paroki Saint Andrew]].
 
==Uga delengen ==
352.737

besutan

Menu navigasi