Titanic (film 1997): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké
(éjaan, replaced: Amerika → Amérika, Desember → Dhésèmber (3), liyane → liyané, meneh → manèh, nembe → nembé, nerusake → nerusaké, nyiptakake → nyipta, suwene → suwéné, tahun → taun (6))
(→‎top: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké)
Ide carita Cameron rikala nggawé [[filem]] iki éntuk saka batang kapal [[RSM Titanic]], dhèwèké pengen nerusaké pesen emosional saka kedadean iku lan mikir yèn carita babagan katresnan kang diselang-seling karo bencana lan kepaten penting kanggo nyipta pesen kasebut.<ref name="internet2">[http://music.okezone.com/play/38311/host-dahsyat-bahas-film-titanic ngomongin film Titanic] (dipunundhuh tanggal 19 Dhésèmber 2012)</ref> [[Film]] iki digawé wiwit taun [[1995]].<ref name="internet2"/> Rekontruksi kapal [[Titanic]] digawé ing Playas de Rosarito, Baja [[California]].<ref name="internet2"/> Model skala lan teknik Computer-Generated Imagery (CGI) uga dianggo kanggo nggambarake kelebe kapal kasebut.<ref name="internet2"/> [[Film]] iki didanai déning Paramount Pictures lan 20th Century Fox.<ref name="internet2"/> Rikala semono Titanic dadi [[filem]] kang paling larang sing tahu digawé, anggarane kira-kira nganti $200 juta.<ref name="internet2"/>
 
Titanic éntuk [[14]] nominasi ing acara Academy Awards taun [[1998]] lan bisa menangake [[11]] ing antawise, kelebu Film kang paling apik lan Sutradara paling apik.<ref name="internet2"/> [[Film]] iki uga didadekakedidadèkaké [[filem]] kang paling laris sadawane mangsa suwéné [[12]] taun lan nembé taun [[2010]] filem iki dikalahake déning [[filem]] [[James Cameron]] liyané kang judhule [[Avatar]].<ref name="internet2"/> Ukara paribasan kang misuwur saka [[filem]] iki ya iku ''"nothing on earth could come between them"'' utawa ing basa Indonesia ''"tiada sesuatu pun di bumi yang sanggup memisahkan mereka"'' lan yèn diJawake “Ora ana siji-sijia ing donya iki kang saguh misahake dhèwèké kaloron”.<ref name="internet2"/> Tanggal [[4]] [[April]] [[2012]], versi [[3]] dimensi saka [[filem]] iki diputerake ig bioskop (versi iki kereb diwartani Titanic 3D).<ref name="internet2"/> Diputerake manèh kanggo mengeti [[100]] taun kelebe kapal [[RSM Titanic]].<ref name="internet2"/>
 
== Paraga Film Titanic ==
352.737

besutan

Menu navigasi