Organisasi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipelajari → disinau, ilmu → ngèlmu (5), Teori → Téyori (3)
(→‎Definisi: éjaan, replaced: dhasare → dhasaré, Teori → Téyori (3), teori → téyori, . → .)
(→‎top: éjaan, replaced: dipelajari → disinau, ilmu → ngèlmu (5), Teori → Téyori (3))
'''Organisasi''' ([[Basa Yunani|Yunani]]: ''ὄργανον'', ''organon'' - piranti) ya iku [[klompok]] wong ing sawijining wadah kang duwéni ancas padha.<ref name="Keith Davis">Keith Davis, Human Relations at Work, (New York, San Francisco, Toronto, London: 1962).Hlm.15-19</ref>.
 
Ing [[ilmungèlmu sosial|ilmungèlmu-ilmungèlmu sosial]], organisasi dipelajaridisinau déning peneliti saka pirang-pirang babagan ilmungèlmu, mliginé [[sosiologi]], [[ékonomi]], [[ilmungèlmu pulitik]], [[psikologi]], lan [[manajemen]].<ref name="Keith Davis"/> Kajian ngenani organisasi kerep diarani [[studi organisasi]] (''organizational studies''), [[prilaku organisasi]] (''organizational behaviour''), utawa analisa organisasi (''organization analysis'').<ref name="Keith Davis"/>
 
== Definisi ==
352.737

besutan

Menu navigasi