Kondensator: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu
(éjaan, replaced: komponen → komponèn (2), Komponen → Komponèn, muatan → momotan (2), permukaan → lumah)
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
:[[Gambar:Capacitor_symbol.jpg]] ''Lambang kapasitor (boten gadhah kutub) ing skema elektronika.''
 
Nanging biasanipun lan kondisi sarta [[artikulasi]] [[basa]] saben nagara manut saking masarakat ingkang langkung asring nyebataken. Sapunika biasanipun tiyang kasebat namung nyebataken salah satunggaling nami ingkang langkung dominan dipun-ginakaken utawi langkung asring dipunpireng. Ing mangsa punika, kondensator asring dipunsebat kapasitor (''capacitor'') utawi kosok wangsulipun ingkang wonten ilmungèlmu elektronika dipunsingkat kanthi aksara ('''C''').
[[Gambar:Lithium Ionen Kondensator.jpg|thumb|right|250px|Lithium Ionen Kondensator]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi