Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: isine → isiné
(→‎Pokok-Pokok Isi: éjaan, replaced: Allah s.w.t → Allah)
(→‎top: éjaan, replaced: isine → isiné)
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surah Al Muthaffifiin''' ([[basa Arab|Arab]]: '''المطفّفي''' ,"Kecurangan") ya iku surat ka-83 ing [[Al-Qur'an]]. Surat iki kagolong surat [[Makkiyah]], kang isineisiné ana 36 ayat. Diarani '''Al Muthaffifiin''' kang tegese ''wong kang curang'' iku dijupuk saka [[tembung]] Al Muthaffifiin kang ana ing ayat pisanan surat iki. Surat iki surat pungkasan kang mudhun ing [[Mekkah]] sadurunge [[hijrah]].
 
== Pokok-Pokok Isi ==
352.737

besutan

Menu navigasi