Métro de Lyon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber (2), dipunbangun → dipunyasa (3), dipungantos → dipun-gantos, Mei → Mèi, permukaan → lumah
(éjaan, replaced: angkutan → angkudan (5))
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber (2), dipunbangun → dipunyasa (3), dipungantos → dipun-gantos, Mei → Mèi, permukaan → lumah)
'''Métro de Lyon''' ing [[Lyon]], [[Perancis]] dipunbikak kapisanan nalika taun [[1978]] lan sapunika sampun kagungan sekawan jalur. Jaringan punika minagka pérangan saking sistem angkudan publik [[Transports en Commun Lyonnais]] (TCL).
 
Kados déné [[SNCF]], ananging boten kados sadaya sistem metro Perancis ingkang sanès (boten kalebet RER), kréta Lyon Metro lumampah ing rèl sisih kiwa, kasil saking proyèk ingkang boten kawujudaken kanggé nglamapahekn métro ing pinggiran kutha wonten ing jalur rèl ingkang sampun wonten. Ukuran terowonganipun inggih punika 2.90 méter, langkung ageng tinimbang rata-rata kanggé métro ing [[Éropah]]. Lyon Metro kagungan inspirasi piyambak tumrap [[Montreal Metro]] ing pundi dipunbangundipunyasa sapérangan taun sadèrèngipun, lan kagungan gerbong kanthi rodha karét lan desain stasiun. Dawaning rèl sadayanipun inggih punika 30&nbsp;km (18.75 mil), 80% rèlipun dumunung ing ngandhap lemah.<ref>http://www.tcl.fr/ Transports en Commun Lyonnais (TCL) -- Official Lyon public transportation site</ref>
 
== Rute ==
 
=== Jalur A lan B ===
[[Lyon Metro Jalur A|Jalur A]] (''Perrache - Laurent Bonnevay'') lan [[Lyon Metro Jalur B|B]] (''Charpennes - [[Gare de Lyon Part-Dieu|Part-Dieu]]'') dipunbangundipunyasa migunakaken metode potong-lan-timbun, lan miwiti operasi tanggal [[2]] [[MeiMèi]] [[1978]]. Kréta ing kekalih jalur lumampah kanthi roda karèt tinimbang migunakaken roda wesi.
 
Jalur B dipundawakaken dumugi ''Jean Macé'' tanggal [[9]] [[September]] [[1981]], lajeng dhateng ''Gerland'' tanggal 4 September 2000. Sawijining kerja dawakaken langkung tebih dhateng ''Oullins'' dipunjadwalaken dipunbikak taun 2013.
 
=== Jalur C ===
Rèl ''Croix-Rousse-Croix-Paquet'' ing pundi dipundandani taun [[1974]], dipunusulaken kalebetaken dhateng Metro taun [[1978]] minangka [[Lyon Metro Jalur C|jalur C]], saking ''Hôtel-de-Ville'' dhateng ''Croix-Rousse''. Dipuntindakaken dhateng ''Cuire'' tanggal 8 DesemberDhésèmber 1984.
 
Jalur punika dipunbangundipunyasa migunakaken metode ingkang béda; pendakian lumantar terowongan, pérangan rèl ing ''Croix-Rousse'' migunakaken potong-lan-timbun, déné pérangan ing wingking ''Hénon'' lumampah ing permukaanlumah lemah. Stasiun ''Croix Paquet'' ngeklaim piyambakipun minagka stasiun metro paling curam ing [[Éropah]] (17%).
 
=== Jalur D ===
[[Lyon Metro Jalur D|Jalur D]] dipunbiwarakaken operasinipun tanggal 4 September 1991 antawising ''Gorge-de-Loup'' lan ''Grange-Blanche''. Kréta kanthi roda karèt lumampah otomatis tanpa masinis, dipunkontrol déning sawijining sistem ingkang dipunsebut MAGGALY (''Métro Automatique à Grand Gabarit de l'Agglomération Lyonnaise''). Jalur punika dipuntambah dawakaken dhateng ''Gare de Vénissieux'' tanggal 11 DesemberDhésèmber 1992, nalika semanten dipungantosdipun-gantos dados operasi otomatis. Tanggal 28 April 1997, dipundawakaken malih dhateng ''Gare de Vaise''.
 
Dados jalur paling jeo ing Lyon, konstruksinipun dipuntindakaken migunakaken TBM lan nyebrangi 2 kali, ''[[Rhône]]'' lan ''[[Saône]]''. Kanthi dawa 13&nbsp;km (8.12 mil), jalur D ugi minangka ingkang paling dawa ing sadaya jalur ing Lyon.<ref>http://carto.metro.free.fr/metro-lyon/ Comprehensive map of the Lyon metro network</ref>
352.737

besutan

Menu navigasi