Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan, kecamatan → kacamatan, Kebumen → Kebumèn, kalian → kaliyan, dibangun → diyasa, desa → désa
(→‎top: éjaan, replaced: kangge → kanggé)
(→‎top: éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan, kecamatan → kacamatan, Kebumen → Kebumèn, kalian → kaliyan, dibangun → diyasa, desa → désa)
|prov=Jawa Tengah
|kabupaten=Kebumèn
|kecamatankacamatan kabupaten=Rowokele
|desadésa=
|kode=IJ
|tinggi=+55 m. dpl.
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''Stasiun Ijo''' Inggih punika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing Desa Bumiagung, KecamatanKacamatan Rowokele, Kabupaten KebumenKebumèn, Jawa Tengah. Fungsi stasiun punika kange persilangan sepur kaliankaliyan ugi kanggé kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun punika dibangundiyasa taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
352.737

besutan

Menu navigasi