Cho Oyu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: anggenipun → anggènipun
(→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi)
(→‎top: éjaan, replaced: anggenipun → anggènipun)
Wonten ing sisih kilènipun Cho Oyu, wonten [[Nangpa La]], punika Glacier kanthi inggil kinten-kinten 19.000 kaki, punika dados rute perdagangan barter antawisipun [[Khumbu Sherpa]] kaliyan [[Tibet]].<ref name="internet 2">[http://highcamp.tripod.com/file/chooyu/](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
 
[[Gambar:Cho Oyu Camp I.jpg|250px|thumb|Rute anggenipunanggènipun badhé minggah dhateng gunung Cho Oyu]]
[[Gambar:Cho Oyu upper slopes.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu manawi dipunpirsani saking inggil]]
== Cuaca ==
352.737

besutan

Menu navigasi