Bon Jovi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: gedhung → gedhong, nggadhahi → gadhah
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
(éjaan, replaced: gedhung → gedhong, nggadhahi → gadhah)
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté nggadhahigadhah acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhunggedhong [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Grup Musik]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Penyanyi Amérika Sarékat]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi