Kanker: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Bentenipun tumor kaliyan kanker: éjaan, replaced: cepet → rikat
(éjaan, replaced: alat → piranti, bebas → bébas (3), hubungan → gayutan, kaperang → kapérang, panyebab → jalaran)
(→‎Bentenipun tumor kaliyan kanker: éjaan, replaced: cepet → rikat)
== Bentenipun tumor kaliyan kanker ==
Béntenipun tumor kaliyan kanker inggih punika:
Tumor kapérang dados kalih inggih punika tumor ganas kaliyan tumor jinak. Tumor jinak namung gesang saha wujudipun éwah ageng, boten sanget bahaya, saha boten nyebar ing [[jaringan]]. Manawi tumor ganas inggih punika kanker ingkang gesang kathi cepetrikat, boten terkendali saha ngrusak jaringan sanésipun.<ref name="internet 2">[http://www.cancerhelps.com/kanker.htm Bentenipun tumor kaliyan kanker](dipununduh 01 November 2012)</ref>
== Jinis Kanker ==
* [[Karsinoma]] ya iku kanker kang urip lan nyebar ing [[sel epitel]]
352.737

besutan

Menu navigasi