Pupil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: mekaten → makaten
c (sithik)
(éjaan, replaced: mekaten → makaten)
'''Pupil''' inggih punika salah satunggaling perangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang nyebabaken cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil [[ireng|cemeng]]. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila mekatenmakaten, pupil minangka perangan [[mripat|netra]] ingkang gampil ngresep cahya.
 
== Pranala njaba ==
{{commons|Category:Eyes|Mata}}
 
 
{{clr}}
[[Kategori:Oftalmologi]]
[[Kategori:Sirah lan gulu]]
 
 
 
[[he:עין#מבנה גלגל העין האנושי]]
352.737

besutan

Menu navigasi