Menyang kontèn

Widyawati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: judul → judhul
(→‎top: éjaan, replaced: suwe → suwé, dheweké → dhèwèké (4))
(→‎top: éjaan, replaced: judul → judhul)
 
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing filem ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
Widyawati kang main filem wiwit umur welasan taun iki, nganti saiki wis mbintangi luwih saka 40 juduljudhul [[filem]], iku mau durung termasuk sinetron, kaya ''ABAD 21''.<ref name="Widyawati 1"/> Film ''ARINI'' (1987) ndadekaké Widyawati dadi Aktris paling apik ning ajang FFI 1987.<ref name="Widyawati 1"/>
Ing taun [[2008]], pasangan Sophan Sophiaan - Widyawati main filem bareng ing ''LOVE'', sawijining filem kang ngangkat tema cinta saka macem-macem ing karakter karo beragam latar belakang.<ref name="Widyawati 1"/>
 
352.737

besutan