Feyenoord: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
'''Feyenoord''' iku sawijining klub bal-balan profésional saka kutha [[Rotterdam]], [[Walanda]]. Klub iki diadegaké ing tanggal [[19 Juli]] [[1908]]. Feyenoord main ing liga''[[Eredivisie]]'', ya iku liga utamanémliginé [[Walanda]]. Jeneng Feyenoord iki adhedhasar jeneng kampung ing kutha [[Rotterdam]], [[Feijenoord]], dadi cara panulisané rada séjé. Basis Feyenoord iku [[Stadion Feijenoord]] sing diarani ''De Kuip'' utawa 'bak adus' déning para suporteré. Feyenoord iku salah siji saka telung klub sing ana ing Rotterdam. Klub liyané iku [[Sparta (Rotterdam)|Sparta]] lan [[Excelsior (Rotterdam)|Excelsior]].
 
[[Kategori:Klub bal-balan Walanda]]
352.737

besutan

Menu navigasi