Vatikan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Geografi: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎Kabudayan: éjaan, replaced: budhaya → budaya)
(→‎Geografi: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
<div style="float:right">[[Gambar:Vt-map.png|thumb|left|200px]]</div>
 
Kutha Vatikan dumunung ing dhuwuré bukit Vatikan ing sisih kulon-lor kutha [[Roma]], sawetara atus mèter saka Kali Tiber. Tapel watesé karo Italia dawané (3,2&nbsp;km) mèlu tembok kuthta kang biyèn diwangun kanggo nglindhungi Paus saka serangan. Total wewengkon udakara 0,44&nbsp;km². Saliyané kutha Vatikan, wewengkon Paus uga klebukalebu sawetara [[greja]] wigati, kantor-kantor lan Kastil Gandolpho. Paus minangka [[Kepala Nagara]] lan gubernur ngurusi kaperluan sadina-dina.
 
== Ekonomi ==
352.737

besutan

Menu navigasi