Jambu, Semarang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi)
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
# [[Rejasari, Jambu, Semarang|Rejasari]]
 
Désa [[Banyukuning, Bandhungan, Semarang|Banyukuning]] sing asalé wewengkon kacamatan iki sawisé pamekaran klebukalebu wewengkon kacamatan [[Bandhungan, Semarang|Bandhungan]]<ref>[http://www.suaramerdeka.com/harian/0701/03/kot32.htm Suara Merdeka 2007]</ref>
 
== Rujukan ==
352.737

besutan

Menu navigasi