Tuma sirah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Cara ngicali: éjaan, replaced: khusus → mirunggan
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
(→‎Cara ngicali: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
* Dipunpétani, inggih punika tuma ing mustaka dipunpadosi ngagem asra utawi [[pétan]].
* Dipun[[jungkat]]i ngagem jungkat ingkang rapet [[serit]].
* Dipun paringi obat ngagem [[obat]] khususmirunggan tuma, kados ta [[peditox]].
 
[[Gambar:Headlice.jpg|250px|thumb|tuma jaler (kiwa) lan tuma wadon (tengen)]]
352.737

besutan

Menu navigasi