Menyang kontèn

Kodhak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Jinising Kamera: éjaan, replaced: menawi → manawi
(→‎top: éjaan, replaced: saklajengipun → salajengipun)
(→‎Jinising Kamera: éjaan, replaced: menawi → manawi)
'''Lensa sudut gedhe'''
 
Kamera jinising punika gadhah jarak fokus ingkang langkung alit. Lensa ngginakaken filem 35 milimeter ingkang dipunsebat lensa sudut besar, menawimanawi 135 milimeter dipunsebat lensa telefoto.<ref name="internet 3">[http://www.anneahira.com/mengenal-kamera.htm](diakses tangga 1 Oktober 2012)</ref>
 
'''Lensa Sudut Alit'''
352.737

besutan