Babruwahana: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
 
'''Babruwahana''' kapendhet saking [[basa Sansekerta]] ''Babruvahana'' utawi ''Babhruvahana'' tegesipun sipat ingkang wonten ing [[wiracarita]] [[Mahabharata]], epik [[Hindhu]]. Panjenenganipun inggih punika salah satunggaling putra [[Arjuna]] kaliyan [[Citrānggadā]] - putrinipun [[Manipura]].
 
Babruwahana dipun suwundipunsuwun dados raja wonten ing Manipura kanggé nggantosaken simbahipun.
 
{{commons|Khatushyamji}}
352.737

besutan

Menu navigasi