Menyang kontèn

Barbarika: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Khatushyamji Rath1.JPG|thumb|300pxl|right|Barbarika]]
Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], '''Barbarika''' (IAST '''Barbarīka''') inggih punika putranipun [[Gathotkaca]] kaliyan Maurwi ([[Ahilawati]])- putri saking [[Muru]] (ingkang dipun pimpindipunpimpin déning Raja [[Yadawa]]). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa ([[Yaksa]]), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa<ref name="internet1">[http://id.wikipedia.org/wiki/Barbarika], Dipun undhuh tanggal 29 September 2012.</ref>.
 
==Rujukan==
352.737

besutan