Yordania: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan, biasané → racaké
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan, biasané → racaké)
footnotes=
}}
'''Krajaan Hasyimiyah Yordania''', biasanéracaké disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), iku [[nagara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing [[wétan]]-lor, sarta [[Israèl]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] sajeroning luwih saka [[telung dasawarsa]], andadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé ing donya. Nagara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka nagara-nagara tanggané.
 
== Uga delengen ==
* [[DhaptarPratélan nagara]]
 
== Pranala njaba ==
351.333

besutan

Menu navigasi