Saos: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kadosta → kados ta
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
[[Gambar:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang werna saos]]
 
'''Saos''' inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan warni [[abang|abrit]]. Saos punika ginanipun kanggé campuran [[panganan]] kadostakados ta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca.
 
{{Stub}}
 
[[Kategori:Saos]]
 
 
{{Stub}}
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané