Segara Baltik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
'''Segara Baltik''' dumunung ing sisih wétan-lor [[bawana]] [[Éropah]]. [[Segara]] iki diwatesi déning ujung [[Skandinavia]], tanah dharatan Éropah Tengah lan Wétan sarta [[Denmark]]. ''Perairan''né mili menyang ''[[Kattegat]]'' lan [[Segara Lor]] ngliwati ''Öresund'', Sabuk Gedhé lan Sabuk Cilik. Saliyané iku Segara Baltik dihubungaké menyang Segara Lor déning [[Terusan Kiel]] lan karo [[Segara Putih]] déning [[Terusan Segara Putih]].
 
JroningSajeroning [[basa Jerman]], segara iki disebut ''Ostsee'' sing sakbeneré duwé teges "Segara Wétan".
<!--
== Sub-bagian ==
352.737

besutan

Menu navigasi