Kanonisasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Pirsani uga: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan)
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
[[Kategori:Santo lan Santa]]
[[Kategori:Istilah jroningsajeroning Gréja Katulik Roma]]
352.737

besutan

Menu navigasi