Caryophyllales: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning (5)
(→‎Suku/familia: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (5))
pirsani tèks.
}}
'''Caryophyllales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroningsajeroning klad [[core eudicots]], [[eudicots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroningsajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroningsajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Caryophillidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
== Suku/familia ==
:suku [[Tamaricaceae]]
{{col-css3-end}}
Ing sistem iki, sapérangan gedhé anggota Chenopodiaceae jroningsajeroning sistem Cronquist dilebokaké jroningsajeroning anaksuku Chenopodioideae, suku Amaranthaceae.
 
[[Kategori:Caryophyllales| ]]
352.737

besutan

Menu navigasi