The Rescuers: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Plot: éjaan, replaced: nemokaké → nemu
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi, film → filem (9))
(→‎Plot: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
== Plot ==
{{spoiler}}
Sawijining bocah cilik mlarat aran Penny diculik déning sing duwé toko gadhé lan jahat aran Madame Medusa. Medusa kepingin ngéntukaké [[inten]] sing disebut '''Devil's Eye'''. Penny ngirim [[pesen joning botol]] kanggo njaluk pitulung lan dilarung ing kali. Para ''Rescuers'' nemokakénemu pesen iki. Perkumpulan tikus iki kepingin ngrampungaké masalah iki. Miss Bianca sing ayu, wakil saka [[Hongaria]], njupuk tugas iku dhéwé, lan milih Bernard tukang resik-resik omah. Ig gegeré Orville si manuk, para penyelamat mau mabur tumuju Rawa Maut, papnggonan Penny katawan déning Medusa lan sawisé lolos saka cangkem baya Medusa, banjur mulih bebarengan karo Penny. Penny dadi pahlawan, lan Bernard sarta Bianca budhal ngayahi tugas anyar.
 
== Jenengé para paraga ==
352.737

besutan

Menu navigasi