Klasifikasi èlmiah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Biologi: éjaan, replaced: nemokaké → nemu
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎Biologi: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
==Biologi==
* [[Kalsifikasi biologi]]
* [[Taksonomi Alpha]], èlmu kanggo nemokakénemu, njelasaké lan maringi jeneng marang organisme
* [[Taksonomi Linnaean]], sistem klasifikasi èlmiah klasik
* [[Kladistika]], cara anyar nata kelas organisme, adhedhasar mung miturut [[filogeni]]
352.737

besutan

Menu navigasi