Fungi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Wangun fungi: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
(→‎Wangun fungi: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan)
 
== Wangun fungi ==
Fungi duwé manéka wangun. Awam ngenal sebagéyansapérangan gedhé anggota Fungi minangka [[jamur]], [[kapang]], [[khamir]], utawa [[ragi]], senadyan asring sing dikarepaké ya iku panampilan njaba sing katon, dudu spesiesé dhéwé. Kangèlan jroning nepungi fungi dijalari anané [[pagiliran keturunan]] sing duwé panampilan sing béda (èlinga [[metamorfosis]] ing [[srangga]] utawa [[kodhok]]).
 
== Tangkar-tumangkar ==
352.737

besutan

Menu navigasi