Caryophyllales: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Suku/familia: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan
(éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Suku/familia: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan)
:suku [[Tamaricaceae]]
{{col-css3-end}}
Ing sistem iki, sebagéyansapérangan gedhé anggota Chenopodiaceae jroning sistem Cronquist dilebokaké jroning anaksuku Chenopodioideae, suku Amaranthaceae.
 
[[Kategori:Caryophyllales| ]]
352.737

besutan

Menu navigasi