Daging: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan)
[[Gambar:Meat packages in a Roman supermarket.jpg|thumb|250px|Daging sing didol ing sawijining supermarket ing Roma.]]
'''Daging''' iku bagéan saka [[kéwan]] (sebagéansapérangan gedhé jaringan [[otot]]) minangka [[panganan]], kadhang-kadhang ora klebu [[iwak]], [[panganan segara]], lan [[unggas]]. Wiwitané, tembung ''daging'' dimaksudaké minangka "panganan" waé.
 
== Industri daging ing Indonésia ==
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané