Noah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan
(→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
(→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan)
Album iki dadi album terakhir kanggoné Ariel, Uki, Reza, lan Lukman ing naungan jeneng ''Peterpan''.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Pergantian jeneng iki dadi bagianpérangan saka perjanjian metuné Andhika lan Indra.<ref name="Peterpan 1"/>
ing ajang ''Dahsyat'' Award kang berlangsung tanggal [[19 April]] [[2009]], Peterpan bisa nggondol loro penghargaan sakaligus.<ref name="Peterpan 1"/> Ya iku dadi Band Terdahsyat 2009 lan Video Klip Terdahsyat kanggo lagu ''Walau Habis Terang''.<ref name="Peterpan 1"/>
Tanggal [[1 September]] [[2010]], Peterpan ngrayaké ulang tahun kang kaping 10.<ref name="Peterpan 1"/>
352.737

besutan

Menu navigasi