Polinésia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
[[Gambar:Pacific Culture Areas.jpg|thumb|right|300px|Peta Polynesia ing [[Samudra Pasifik]].]]
 
'''Polinésia''' (saka [[basa Yunani]]: πολύς ''akèh'', νῆσος ''pulo'') iku bagéyanpérangan saka tlatah [[Oséania]], dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing [[Samudra Pasifik]] tengah lan kidul.
 
== Pranala njaba ==
 
{{Tlatah ing donya}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Geografi Oséania]]
[[Kategori:Polinésia| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi