Niger: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan, Presiden → Présidhèn (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan, Presiden → Présidhèn (2))
national_motto = Fraternité, Travail, Progrès<br />([[Basa Prancis|Prancis]]: "Paseduluran, Kerja, Kamajuan") |
national_anthem = [[La Nigerienne]] |
official_languages = [[Basa PerancisPrancis|PerancisPrancis]] |
capital = [[Niamey]] |
capitals_coordinates = |
largest_city = [[Niamey]] |
government_type = [[Républik]] |
leader_titles = [[Daftar PresidenPrésidhèn Niger|PresidenPrésidhèn]]<br />[[Perdana Menteri Niger|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Tandja Mamadou]]<br />[[Ali Badjo Gamatié]] |
area_rank = 21 |
sovereignty_type = [[Kamardikan]] |
established_events = &nbsp;- Tanggal |
established_dates = Saka [[PerancisPrancis]]<br />[[3 Agustus]] [[1960]] |
currency = [[Franc CFA]] |
currency_code = XOF |
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Républik Niger''' iku [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyanpérangan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Kutha krajané ya iku [[Niamey]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan

Menu navigasi