Wektu Indonésia bagéyan Tengah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (3)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (3))
'''Wektu Indonésia bagéyanpérangan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonésia Tengah), iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
352.737

besutan

Menu navigasi