Libanon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn (2))
| [[Beirut]]
|-
| '''[[PresidhènPrésidhèn Libanon|PresidhènPrésidhèn]]'''
| Ora ana (<small>[[Michel Suleiman]] jabatané rampung ing [[23 November]] [[2007]])</small>
|-
 
{{Wétan Tengah}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Libanon| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi