Ijrah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: utamané → mligi, Nabi MuhammadMuhammad
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mligi, Nabi MuhammadMuhammad)
{{Islam}}
Tembung '''Hijroh''' (هِجْرَة) iku artiné "pindhah." Hijroh mujudaké sawijining cara sing dilakoni wong-wong jaman mbiyèn, utamanémligi para nabi, kanggo uwal saka kahanan batil kebak dosa.
 
Hijroh ing jaman Nabi [[Muhammad]] kalakokaké nalika pindhah saka [[Mekah]] tumuju [[Madinah]], undakara taun [[662]]. Ing mangsa iku uga diwiwiti penaggalan hijriyah sing dadi paugerané [[muslim]].
 
[[Kategori:Islam]]
352.737

besutan

Menu navigasi