24 Maret: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
47 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: panyakit → lelara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), bakteri → baktèri, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(→‎top: busak {{Maret}}, ora kanggo)
(éjaan, replaced: panyakit → lelara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), bakteri → baktèri, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1882]] - [[Robert Koch]] manggihaken [[bakteribaktèri]] ingkang dados sebab panyakitlelara [[Tuberkulosa|TBC]].
* [[1976]] - [[Perang Reged]]: [[Présidhèn Argentina|Présidhèn]] [[Argentina]] [[Isabel Peron]] dipunculik kaliyan dipungulingaken ing satunggiling [[kudeta]] tanpa rah.
* [[1989]] - [[Kapal lenga|Kapal lisah]] [[Exxon Valdez]] wutah ing sagantun langkung saking 11 yuta [[galon]] [[lenga|lisah]] ing Prince William Sound, [[Alaska]], ndadosaken musibah lingkungan ingkang ageng sanget.
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[23 Maret]] - 24 Maret - [[25 Maret]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{commons|Category:24 March}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Maret|*]]
352.737

besutan

Menu navigasi