29 Dhésèmber: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
34 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber (4), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber (4), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
''' 29 [[DesemberDhésèmber]] ''' punika, dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1995]] - [[Tino Sidin]] (juru gambar)
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[28 DesemberDhésèmber]] - 29 DesemberDhésèmber - [[30 DesemberDhésèmber]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{Commons category|29 December}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Dhésèmber|*]]
348.872

besutan

Menu navigasi