Menyang kontèn

29 April: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Britania → Karajan Manunggal
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Britania → Karajan Manunggal)
{{Berita
| tgl = 29 April 2011
| ber = [[Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton|Pawiwahan]] [[William Arthur Philip Louis|Pangéran William]] saking BritaniaKarajan Manunggal Raya lan [[Kate Middleton]] kalaksanan ing Gréja [[Westminster Abbey]], [[London]], Inggris.
| HU = y
| gbr = William and Kate wedding.jpg
{{commons|Category:29 April}}
:[[28 April]] – 29 April – [[30 April]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:April|*]]
352.737

besutan