Kutha Makassar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Katolik → Katulik, liyane → liyané (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Propinsi → Provinsi, Daftar → Pratélan
(→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan)
(éjaan, replaced: Katolik → Katulik, liyane → liyané (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Propinsi → Provinsi, Daftar → Pratélan)
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- jiwa<br /> +/- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td></td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]] lan liyaneliyané </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Indonésia]] lan liyaneliyané</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku kutha ing PropinsiProvinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[kutha krajan]] propinsi, kutha-kutha liyané : lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± -- utawa hèktar.
 
== GeografisGéografi ==
[[Lintang kidul]] lan [[Bujur wétan]]
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
Kutha Makassar ketata jroning 14 [[kecamatan]], [[désa]]/[[kelurahan]]. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:
# [[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
# [[Wajo, Makassar|Wajo]]
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
* [[DaftarPratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan

Menu navigasi