Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal)
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanti nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 43 taun) punika salah setunggaling pemain bal-balan saking nagara [[Wales]]. Piyambakipun punika salah setunggaling pemain bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah setunggalsatunggal saking pemain [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung déning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saiki sekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini adalah Manchester United. Ryan merupakan pemain terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan pemain pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sejarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang olèh pemain Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaitu sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
 
{{Skuat Manchester United}}
{{pemain-sb-stub}}
 
[[Kategori:Pamain Bal-balan Wales]]
[[Kategori:Pamain Manchester United FC]]
[[Kategori:Lair 1973]]
 
 
{{pemain-sb-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi